TED Çanakkale Koleji olarak öğrencilerimizin akademik ve yabancı dil gelişimlerinin yanında yaratıcılıklarını ve yeteneklerini keşfedip geliştirmelerine imkan tanıyan bir eğitim öğretim ortamı ve okul iklimi sunuyoruz. Öğrencilerimizi sadece akademik açıdan değil zihinsel, duygusal, sosyal, spor ve sanatta da dengeli bireyler olarak yetiştirmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu bağlamda, öğrencilerimiz yeterli katılım olması durumunda her dönem veya her yıl sınıf seviyelerine göre belirlenene aşağıdaki kulüplerden birini seçerek beden eğitimi ve spor dersi haricinde haftada iki saat (okul saatleri içinde) sanat ve spor (kulüp) dersi yaparlar.

• Voleybol Kulübü
  • Jimnastik Kulübü (Step Aerobik)
  • Halk oyunları ve Modern Dans Kulübü
  • Moda Tasarım Kulübü
  • Robotik Kodlama ve Yazılım Kulübü
  • Yüzme Kulübü
  • Satranç Kulübü
  • Piyano Kulübü
  • Gitar Kulübü
  • Orkestra Kulübü
  • MUN ve TED Global Citizenship Kulübü
  • Yayın İletişim ve TED Radyo Kulübü
  • DI-Destination Imagination Kulübü
  • Yaratıcı Drama Kulübü
  • Sanat Atölyesi

Öğrencilerimizin talepleri ve okul imkanları dikkate alınarak kulüp çeşitlerinde her dönem veya her yıl değişiklik olabilir.